autoua
×
Kia Ceed (JD)

Отзыв на Kia Ceed (JD) от пользователя

Оценка: 4,6
Kia Ceed (JD)
Интерьер:
Экстерьер:
Драйв:
Надежность:
Обслуживание:

Автомобиль: Kia Ceed (JD)

Довго шукав собі авто, були варіанти Лансер 9, Рено Меган, але коли побачив сіда? майже відразу опреділився! Зовнішній вигляд просто супер, салон повністю здивував, панель обшивка шумоізоляція не гірше чим у сучасних німців. Двіжок 1.6 бензин (126 коней) повністю хватає, при цьому розхід радує. Підвіска жостковата це мінус, але плюс на хороші дороги. Слабоваті задні амортизатори, потрібно ставити усилені. також потрібен ксенон, без нього світло так собі. Ще при їзді по бруківці пробиваються незначні скрипи панелі, яких також можна позбутися за допомогою шумо матеріалів. В цілому машина бомба! Плюсів багато мінуси незначні. Корейці молодці, створили конкурента для таких монстрів як німецікий гольф але набагто дешевший, навіть в обслуговуванні.

Пробег: 75000

Расход по городу: 6,0

Расход по трассе: 7,0

Плюсы:

корейський німець

Минусы:

кліренс, жостковата підвіска на наші укр дороги
28 февраля 2016 в 07:32
avatar
EQT

Корейское амно, вы хотели написать. Проехался на нем на тесте , перед эти была Славута. Так вот складывается ощущение, что подвеска оттуда.
Главного - комфортного вождения , авто не дает. Зачем платить тогда столько за подсветку Аля БМВ и кучу дешового пластика

Ответить

avatar